SPKL Hardhaus

Kampvert

KampvertKAMPVERT         

INFORMASJON TIL TRENERE/ FORELDRE


Alle aldersbestemte lag som spiller hjemmekamper på Ankenes Stadion skal ha en kampvert på plass i gul vest. Kampvertene på hvert lag går i kiosken før kamp og lager kaffe som de deler ut til gjestende foreldre først, deretter våre egne supportere.
Vi har laget til et eget bord hvor det står klart egne kaffetraktere, kaffefilter, kaffe og kaffekanner.
Gule kampvertvester henger innenfor døra til høyre i kiosken og skal henges på plass etter bruk.


Før kampen: Ønske velkommen begge lag og dommer. Oppfordre til at tilskuere plasseres på motsatt side av lagene og står godt utenfor sidelinjen. Bistå hjemmelagets trener i å avholde Fair play-møtet. Bistå i å organisere Fair play-hilsen før kampstart. Ha kunnskap om hvor klubbens hjertestarter er og ha telefon for å ringe 113
Under kampen: Støtte dommeren og påse at reaksjoner mot dommer er innen rimelighetens grenser. Prate med dommer i pausen. Oppfordre til gode og positive tilrop fra foreldre, og ta kontakt hvis det går over streken. Påse at alle tilskuere oppholder seg to meter unna sidelinjen. Oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere både mot spillere og dommer.
Etter kampen:
 Bistå i å organisere Fair play-hilsen. Takker begge lag og dommer. Rydde rundt banen etter kampslutt

Dette er ikke en trenerjobb, men en foreldreoppgave som skal gå på rundgang.

Tanken bak er at kalde foreldre blir roligere og mer positive når de får servert en varm kopp kaffe. Da får alle de unge spillerne bedre arbeidsforhold under kampen og det blir triveligere for alle. Trivsel gjør at ungene spiller fotball lengre og når ungene blir lengre i fotballen, så blir laget og klubben bedre!

Noen kroner i tapt inntekt og litt økte utgifter ser vi derfor på som en investering i trivsel for alle ungene våre og en nøkkel til å lykkes med vår satsning om flest mulig lengst mulig

Vi håper alle kan bli med å bidra til at Ankenes stadion blir verdens beste bortebane å besøke!

 

God Kaffe + God Trivsel = Gode Opplevelser!

DET er Hardhaus!

 

                        


 

SPORTSKLUBBEN HARDHAUS
LEDER@HARDHAUS.NO
POSTBOKS 63
8513 ANKENES

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift